skip to Main Content

Wij regelen uw huisontruiming

Huis ontruiming

Een huisontruiming organiseren is vaak een flinke klus, dit komt omdat alle spullen natuurlijk ook heel moeten blijven en er vaak zware spullen vervoerd moeten worden. Daarbij is het ook nog eens van belang dat dit hele proces veilig gebeurd. Wij van huisontruiming senioren snappen als geen ander hoe lastig het kan zijn voor ouderen om hun huis te ontruimen en daarom zijn wij dit bedrijf gestart. Wij bieden u graag een helpende hand en als u ons inschakelt bespaard u ook nog eens veel tijd en energie. Daarbij weet u bij ons dat uw spullen netjes worden vervoerd. Ook staat bij ons schade voorkomen centraal want wij zouden het zelf ook niet leuk vinden als er iets met onze spullen zou gebeuren.

Verschillende redenen om professionele hulp in te schakelen

Vaak bij huisontruimingen spelen er emotionele omstandigheden hier zijn wij aan gewend en wij spelen hier op een professionele manier op in. Meestal spelen er vervelende factoren mee waarom iemand zijn huis laat ontruimen door een professioneel ontruimingsbedrijf een van die redenen kan bijvoorbeeld zijn dat er sprake is van:

➟ Overlijden
➟ Echtscheiding
➟ Emigratie
➟ Verhuizing
➟ Openbare verkoop
➟ Senioren Verhuizing
➟ Faillisement

Wij houden er van te voren rekening mee dat een van deze factoren mee kan spelen en wij zullen hier op een professionele wijze mee omgaan.

Wij kijken hoe de huisontruiming plaats moet gaan vinden

Verhuizen

Wanneer het gaat om huisontruiming spelen meerdere factoren een rol. Er zijn zowel kleine als grote huizen waar wij aan huisontruiming doen. Om de huisontruiming succesvol uit te kunnen voeren zouden wij een beeld moeten kunnen vormen van de omliggende buurt. Een van onze regiomanagers komt graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte. De regiomanager gaat bekijken of er bijvoorbeeld een zeecontainer nodig is om de spullen te vervoeren ook kijkt de regiomanager gelijk of het mogelijk is in de straat om deze container te kunnen vervoeren. Ook kunnen wij bijvoorbeeld een verhuislift regelen om uw verhuizing of ontruiming professioneel af te handelen.

Back To Top