skip to Main Content

Wij zorgen dat uw afval wordt gerecycled

Recyclen

Bij een huisontruiming is er vaak sprake van afval wat overblijft. Omdat wij als groen bedrijf rekening willen houden met het klimaat zorgen wij ervoor dat uw afval netjes naar de stort wordt gebracht. Voordat uw afval naar de stort wordt gebracht scheiden wij het eerst hierbij kijken we welke producten gerecycled kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan papier wat hergebruikt kan worden maar ook aluminium, computers en laptops. Daarbij komt nog kijken dat wij samenwerken met andere milieuvriendelijke organisaties. Dus als u voor huisontruiming senioren kiest kiest u ook voor het klimaat!

Wij brengen spullen die u niet meer nodig heeft naar de kringloop

Bij een huisontruiming is er ook vaak sprake van over gebleven meubelen en andere spullen. Vaak zeggen de klanten dan dat wij deze meubelen naar de stort mogen brengen. Wij hebben hier echter een beter idee op gevonden. Wij zorgen er namelijk voor dat uw herbruikbare spullen die u niet meer nodig heeft naar de kringloop worden gebracht. Op deze manier kunnen wij een positieve bijdrage leveren aan de kringloopwinkels en hun klanten puur uit maatschappelijk belang en belang voor het klimaat.

Wij zorgen ervoor dat uw woning netjes wordt achtergelaten

Gerecycled

Wanneer u gaat verhuizen of er sprake is van een huisontruiming blijft er na de huisontruiming vaak veel rommel en andere viezigheid liggen. Als de huisontruiming gedaan is zorgen wij ervoor dat uw huis picobello wordt achtergelaten. Om hier even specifiek op in te gaan wil dit zeggen dat wij uw huis dus helemaal reinigen. Dit wordt vaak gedaan met speciale reinigingsmiddelen. Wij ruimen alles op en u hoeft hier zelf helemaal niets voor te doen. En als u wilt dat uw tuin netjes wordt achtergelaten? Ook dat kunnen wij natuurlijk voor u regelen. Meer informatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Back To Top