skip to Main Content
Wij Beschikken Over Speciale Middelen Om Uw Verhuizing Effectief En Makkelijk Te Maken

Wij beschikken over speciale middelen om uw verhuizing effectief en makkelijk te maken

Verhuislift nodig?

Bij bovenwoningen en appartementen kunnen uw spullen niet altijd via de voordeur weggehaald worden. Bij ons is dit echter geen probleem dit komt omdat wij beschikken over een verhuislift. Met deze verhuislift kunnen wij spullen tot en met de 5e etage voor u naar beneden halen.

Verhuislift

Echter is het vervoeren van een verhuislift niet in elke straat mogelijk daarom is het handig om voordat u bij ons een bestelling plaatst eerst een regiomanager naar de situatie te laten kijken. Bij enkele uitzonderingen is een verhuizing met een verhuislift helaas niet mogelijk dit kan bijvoorbeeld komen omdat de stoep niet breed genoeg is. Of bijvoorbeeld omdat de straat niet breed genoeg is voor de vrachtwagen die de verhuislift vervoert. Dit zijn echter wel uitzondering in de meeste gevallen is een verhuizing met de verhuislift gewoon mogelijk.

Wij beschermen uw vloeren tegen schade

Bij verhuizingen en ontruimingen is de kans op schade helaas vaak groot. Dit kan komen omdat een bedrijf niet goed is voorbereid of omdat sommige spullen zo zwaar zijn dat er af en toe wat mis kan gaan. Bij huisontruiming senioren zijn wij hier echter op voorbereid. Wij hebben namelijk speciale stuklopers die vloer beschadiging tegen gaan. Het werkt als volgt de medewerkers van huis ontruiming senioren leggen deze stukloper neer voordat de woning ontruimt wordt. Zo blijven uw vloeren in een goede staat en komen er niet zomaar krassen of deuken in uw vloeren.

Afval container nodig?

Bij huisontruimingen is er vaak sprake van afval in sommige gevallen is er sprake van zoveel afval dat het handig kan zijn om dit in een keer af te voeren met een afval container.

Afval container

Ook dit kunnen wij voor u regelen bij huisontruiming senioren! Wij zijn namelijk partner met verschillende afval en recycle bedrijven die ons voorzien van bijvoorbeeld afval containers. Twijfelt u of u een afval container nodig heeft? Neem contact met ons op wij helpen u graag verder en verstrekken u graag meer informatie over dit onderwerp. Ook kunt u natuurlijk een afspraak maken met een van onze regiomanagers die de situatie misschien wat beter voor u kunt inschatten.

Back To Top